iOS Udviklere Møder Store Udfordringer - Fifium

Mobile App Development Company

iOS Udviklere Møder Store Udfordringer

Share This

iPhonen har uden tvivl været med til at revolutionere mobilteknologien, og efterspørgslen på kvalitets apps til iPhone har aldrig været større. Med stigningen i efterspørgslen er brugernes forventninger også stigende, og for at opnå kundernes tilfredshed lancerer Apple hvert år en ny iOS-version. Senest lancerede de iOS 11 og ved alle nye iOS-versioner medfølger nye muligheder, men også udfordringer for iOS-udviklerne.

iOS-udviklerne oplever mange udfordringer, ved udvikling til iOS. Udviklingen er ikke altid ligetil, da hver app har sin unikke funktionalitet, tekniske opbygning og design. Udviklerne skal arbejde hårdt for at overkomme diverse udfordringer, og i denne blog vil vi se nærmere på nogle af de med presserende udfordringer, en iOS-udvikler kan støde på.

Kompatibilitet

Selvom iOS app udvikler får det til at se nemt ud at holde en app kompatibel, er det bestemt ikke nogen nem opgave. Med opgraderinger af ​​operativsystemerne hvert år er det en uendelig opgave for app udviklerne at holde sig opdaterede med opgraderingen. Derudover er udviklerne samtidigt forpligtet til at holde apps kompatible med tidligere iOS-versioner.

Hukommelse og lagring

Enhver enhed har begrænset hukommelse og lagerplads, og udviklerne bør tage hensyn til denne udfordring. Selvom app’en understøtter den seneste iOS-version, kan en tung app, der bruger meget lagerplads, hurtigt fravælges af brugerne. Det er derfor vigtigt at skabe app’en så effektiv og kompakt som muligt.

        iOS Appstore godkendelse

App udviklingen færdiggøres først, når appen er lanceret, og for at kunne det, skal du først have godkendelsen fra Apple. Der er nogle regler og retningslinjer fastsat af Apple Store, og udviklerne skal overholde dem for at undgå at få deres app afvist. Derudover ændres de også med tiden, så udviklerne skal holde sig ajour.

        Batteriets levetid

Brugere bliver ofte meget skuffede hvis en app bruger en stor mængde batteri. Derfor skal udviklerne skabe en app, der bruger mindst muligt batteri, for at undgå at folk sletter app’en.

        Netværk

Apps der streamer videoer er bla. meget afhængige af et hurtigt netværk, og her skal udviklerne kunne imødekomme udfordringer, og skabe mindre forstyrrelser i videokvaliteten baseret på den gældende netværkshastighed.

        Sikkerhed

Sikkerheden er en af ​​de store udfordringer, som udviklerne står overfor. Apps indeholder data fra brugeren, og udviklerne skal forhindre app’en i at blive hacket, og de skal derfor bygge et meget stærkt sikkerhedslag.

        Betatest

Betatest er en optimal metode, hvorpå du tester din apps ydeevne, og hjælper med at forbedre app’en.

        User interface

At skabe et brugervenligt og attraktivt user interface optimeret til forskellige skærmstørrelser, er endnu en udfordring for udviklerne. Det er altafgørende for app udviklerne at gøre denne del ordentlig.

Udover ovennævnte, møder iphone udvikling mange udfordringer på daglig basis. De skal finde de bedst mulige løsninger på disse problemer; og uden at investere for mange arbejdstimer i det. Jo flere erfaringer du får som udvikler, des hurtigere kan du løse disse udfordringer.

Når det kommer til at stå ansigt til ansigt med udfordringerne, står FIFIUM; en app udvikling danmark forrest. Med flere års erfaring med at udvikle og vedligeholde apps til iOS, vil vores team levere en app efter dine behov. Du er velkommen til at kontakte os når som helst og omfavne din virksomhed med den nyeste og bedste app løsning på markedet.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Pages